Mijn favorieten

Huis Kopen

Jansen Smit Makelaars Taxateurs bestaat uit echte Amsterdamse jongens! Richard en Erik weten alles van de stad! Hoe vertrouwd kan het zijn om met zulke makelaars op stap te gaan?
 
In onze ogen praat de aankoopmakelaar je niet naar de mond, maar is hij juist kritisch en onderzoekend. Wij zullen je attenderen op de bijzonderheden van het pand, de voor- en nadelen, wij zullen alle documenten doornemen op bijzonderheden en zullen jou bij elke stap begeleiden. Ook attenderen wij jou op punten die je wellicht niet zou willen horen maar wel noodzakelijk zijn, tenslotte is het geen pak brood wat je koopt, maar één van de duurste uitgaven ooit in je leven!
 
Op elke willekeurige dag en op elk willekeurig tijdstip in de week komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor, of spreken we af bij een gezellig koffiezaakje. Wij zijn flexibel en door onze ervaring leggen wij graag aan de hand van praktijk voorbeelden de hedendaagse woningmarkt in Amsterdam uit.
 
Voelt het goed, dan gaan we verder met het maken van een zoekerprofiel en ons plan van aanpak om je droomwoning te vinden. Niet jij maar wij zoeken voor je! Binnen ons netwerk van verkoopmakelaars en door gebruik van ons professioneel NVM uitwisselingssysteem zijn wij altijd als eerste op de hoogte van een nieuwe woning. Soms zelfs voordat deze woning überhaupt op de markt of Funda is aangeboden. Maak hier gebruik van! Voor ons geen verrassingen in deze sector, waar ons netwerk binnen de makelaarskantoren en verkoopmakelaars enorm groot is, wij kennen (bijna) iedereen!
 
Het begrip 'klant is koning' staat bij ons centraal! Bij ons ben je geen nummer maar een gerespecteerde opdrachtgever, waar wij graag een goede band mee opbouwen. Waarin wij elkaar leren kennen en waarbij wij voor je door het vuur willen gaan! Wij zijn een laagdrempeling kantoor, en altijd bereikbaar. Even een vraag om 21:00 uur 's avonds? Wij nemen wel op! En een WhatsApp is natuurlijk ook geen problem, binnen no- time heb je een antwoord!
 
Je hebt te maken met 2 makelaars, het is Richard of Erik. Beiden compleet gek van hun vak! Hier geen wisseling van de wacht. De makelaar met wie je praat is ook gelijk jouw makelaar. Geen groot kantoor met elke keer een ander gezicht, maar Richard of Erik is wie je ziet.
 
Wij geven je een volledige begeleiding van het verkoopproces van A tot Z! Op basis van ‘no cure no pay’. Jouw woning aankopen op basis van de best mogelijke condities is ons streven.
 
Graag lichten wij onze visie toe in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!
 
Tarieven:
 
Jansen Smit Makelaars Taxateurs levert maatwerk, full- service gaan wij voor je te werk en ontzorgen je het gehele verkoopproces. Wij gaan altijd voor het realiseren van de hoogste opbrengst onder de beste voorwaarden!
 
Onze courtage is laag! Dit lukt ons, omdat wij niet werken in een duur kantoorpand of rondrijden in dure lease auto’s. Wij pakken de fiets en staan met beide benen op de grond. Op de Amsterdamse grond welteverstaan, dit is de stad waar wij elke straat en elk plein kennen. Amsterdam heeft geen geheimen voor Richard en Erik!
 
Richard of Erik komt graag bij je langs om de courtage te bespreken. Wij vinden het leuk om er een stukje exclusiviteit aan te geven, verkopen blijft tenslotte een bijzonder moment!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring