Mijn favorieten

Taxaties NWWI

Voor een taxatie ben je bij Jansen Smit aan het juiste adres. Als gecertificeerd en beëdigd taxateur is Jansen Smit zonder meer bevoegd een taxatierapport voor je op te stellen. Bij ons bedrijf is enorm veel ervaring en expertise aanwezig in elk gebied van Groot- Amsterdam! Wij werken bij het maken van een taxatierapport onafhankelijk, snel en met integriteit hoog in het vaandel!
 
Jansen Smit is gecertificeerd en lid van de NVM. Wij zorgen daarmee voor de hoogste kwaliteit, waardoor we 100% zeker kunnen stellen dat onze taxatierapporten worden geaccepteerd door iedere in Nederland actieve geldverstrekker. Of je nu een woonhuis, appartement, eengezinswoning of grachtenpand wilt laten taxeren, wij zorgen voor een perfect taxatierapport!
 
Steeds meer geldverstrekkers verplichten gevalideerde taxatierapporten. Dit betekent dat onze rapporten goedgekeurd dienen te worden door een speciaal instituut die onze rapporten controleert om fraude tegen gaan. Wij werken samen met het NWWI, het grootste validatie instituut van Nederland. Op deze wijze ben je gegarandeerd van een taxatierapport van de hoogste kwaliteit.

Onze taxatietarieven zijn scherp en altijd inclusief BTW, kadasterkosten, en validatiekosten. Zodat je ook bij onze taxaties precies weet waar je aan toe bent en niet met onverwachte kosten geconfronteerd wordt. Wil je ook een scherp tarief, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring