Mijn favorieten

Huis Verkopen

Het verkopen van je woning doe je niet vaak! Dit is een ontzettend bijzonder moment. Ons streven is dat alle zaken vlekkeloos verlopen, zonder drempels, in een zeer prettige setting. Zodat deze ervaring een bijzonder moment waar je jaren later nog met veel plezier aan terug denkt.
 
Het begrip 'klant is koning' staat bij ons centraal! Bij ons ben je geen nummer maar een gerespecteerde opdrachtgever, waar wij graag een goede band mee opbouwen. Waarin wij elkaar leren kennen en waarbij wij voor je door het vuur willen gaan! Wij zijn een laagdrempelig kantoor, en altijd bereikbaar. Even een vraag om 21:00 uur 's avonds? Wij nemen wel op! En een WhatsApp is natuurlijk ook geen problem, binnen no- time heb je een antwoord!
 
Je hebt te maken met 2 makelaars, het is Richard of Erik. Beiden compleet gek van hun vak! Hier geen wisseling van de wacht. De makelaar met wie je praat is ook gelijk jouw makelaar. Geen groot kantoor met elke keer een ander gezicht, maar Richard of Erik is wie je ziet.
 
Wij geven je een volledige begeleiding van het verkoopproces van A tot Z! Op basis van ‘no cure no pay’. Jouw woning verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs onder de beste condities is onze missie. Een greep uit onze werkzaamheden bij het verkopen van jouw woning:
 
- Een gratis waardebepaling, het vaststellen van de vraagprijs
- Duidelijke afspraken en verwachtingen naar elkaar uitspreken
- Juridisch en bouwkundig onderzoek door Richard en Erik
- Wij maken een marketingplan, ook op het gebied van Social Media!
- Professionele foto’s, inmeten volgens NEN 2580 en een woning video
- Verspreiding van de woning onder alle aankoopmakelaars binnen ons grote netwerk in Amsterdam!
- Vermelding op o.a. Funda, MVA en Jansensmit.nl
- Bezichtigingen met potentiële kopers
- Het doen van de onderhandelingen, uiteraard in overleg met jou
- Doornemen van de koopakte, begeleiding bij de notaris
- Zolang je in de woning blijft wonen zijn wij jouw makelaar voor al je vragen!
 
Op elke willekeurige dag en op elk willekeurig tijdstip in de week komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Wij geven een prijsadvies en bepalen samen met jou de verkoopstrategie. Door onze ervaring leggen wij graag aan de hand van praktijk voorbeelden de hedendaagse woningmarkt in Amsterdam uit.
 
Graag lichten wij onze visie toe in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!
 
Tarieven:
 
Jansen Smit Makelaars Taxateurs levert maatwerk, full- service gaan wij voor je te werk en ontzorgen je het gehele verkoopproces. Wij gaan altijd voor het realiseren van de hoogste opbrengst onder de beste voorwaarden!
 
Onze courtage is laag! Dit lukt ons, omdat wij niet werken in een duur kantoorpand of rondrijden in dure lease auto’s. Wij pakken de fiets en staan met beide benen op de grond. Op de Amsterdamse grond welteverstaan, dit is de stad waar wij elke straat en elk plein kennen. Amsterdam heeft geen geheimen voor Richard en Erik!
 
Richard of Erik komt graag bij je langs om de courtage te bespreken. Wij vinden het leuk om er een stukje exclusiviteit aan te geven, verkopen blijft tenslotte een bijzonder moment!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring