Mijn favorieten

Onze medewerkers

Jansen Smit Makelaars en Taxateurs

Richard Jansen
Richard Jansen
Makelen is een ‘way of life’! Erik en ik zijn op dagelijkse basis bezig met ons vak, van kantoor naar afspraken, van de voetbalclub tot verjaardagen, altijd staan wij klaar om mensen te informeren of te helpen op het gebied van de Amsterdamse woningmarkt.

Al van jongs af aan heb ik de droom om makelaar te worden. De omgang met mensen, de nieuwsgierigheid hoe een huis er van binnen uitziet, de prachtige gevels van de grachtenpanden, het trok mij altijd aan. Dat dit uiteindelijk lukt in de vorm van een eigen makelaarskantoor is een droom die uitkomt.

Vakkennis, enthousiasme, sociaal bedreven en hard werken, dat zijn vier termen waar ik voor sta. Ik begeleid je graag met de zoektocht naar een woning, het verkopen van je woning of het verzorgen van je professionele taxatierapport.

Bel mij gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Graag tot ziens!
Erik Smit
Erik Smit
Makelaar zijn is voor mij een enorm leuk vak. Al meer dan 10 jaar ben ik actief in Amsterdam en zo heb ik de nodige ervaring opgedaan, welke ik graag met je deel!

Elke zaak is uniek. Of het nu een aankoop of een verkoopopdracht is. Het zien dat klanten tevreden zijn, maakt mij blij en motiveert mij telkens en telkens weer.

Dit combineer ik met een eerlijk advies, persoonlijk contact en een enorm enthousiasme. Ook na 18:00 uur en in de weekenden neem ik de telefoon op of maak ik een afspraak. Zolang de klant maar centraal staat.

Dat is de basis van een goede samenwerking!

Graag maak ik kennis met je!