fbpx
Home > Woningen >

Amstelbeststraat 2A + PP, Amsterdam

Amstelbeststraat 2A + PP

1096 GD, Amsterdam

Vraagprijs: € 850.000,- k.k.

Korte omschrijving

Wonen op een geweldige locatie in een UNIEK hoekappartement met eigen tuin en speels souterrain?  in je eigen appartement om de hoek van de Amstel? Hier kan dat! *** SEE ENGLISH TEXT BELOW ***  Wij bieden aan een veelzijdig appartement op de begane grond van bijna 100 m2. Dat is niet niks in Amsterdam. En er is meer.. zo is de afwerking en sfeer in huis van een hoog niveau en is alle ruimte zorgvuldig benut. De open parkeerplaats in de parkeergarage en de externe berging maken het plaatje helemaal af.  Een perfecte locatie om heerlijk te wonen en te ontspannen! Ligging: De Amstelbeststraat is gelegen in Amsterdam Oost, in het Amstelkwartier, waar veel nieuwbouw is gerealiseerd. In de wijk bevinden zich diverse restaurantjes (Thuis aan de Amstel, L'Osteria, George Marina) en sportscholen. De Amstel is nabij waar je fijn kunt recreëren in het park en de jachthaven. Maar je bent ook ...

Kenmerken

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 850.000,- k.k.
 • Soort objectAppartement
 • Soort appartementBenedenwoning
 • Bouwjaar2016
 • BouwvormBestaande bouw

Omschrijving

Wonen op een geweldige locatie in een UNIEK hoekappartement met eigen tuin en speels souterrain?  in je eigen appartement om de hoek van de Amstel? Hier kan dat!

*** SEE ENGLISH TEXT BELOW *** 

Wij bieden aan een veelzijdig appartement op de begane grond van bijna 100 m2. Dat is niet niks in Amsterdam. En er is meer.. zo is de afwerking en sfeer in huis van een hoog niveau en is alle ruimte zorgvuldig benut. De open parkeerplaats in de parkeergarage en de externe berging maken het plaatje helemaal af. 

Een perfecte locatie om heerlijk te wonen en te ontspannen!

Ligging:
De Amstelbeststraat is gelegen in Amsterdam Oost, in het Amstelkwartier, waar veel nieuwbouw is gerealiseerd. In de wijk bevinden zich diverse restaurantjes (Thuis aan de Amstel, L’Osteria, George Marina) en sportscholen. De Amstel is nabij waar je fijn kunt recreëren in het park en de jachthaven. Maar je bent ook in 5 minuten per fiets de stad uit richting Ouderkerk aan de Amstel! Aan de andere zijde van de Amstel is de Rivierenbuurt, met o.a. het Martin Luther King park waar jaarlijks de Parade wordt gehouden en de gezellige Rijnstraat met winkels, boetieks, restaurants en cafés. De binnenstad van Amsterdam is binnen 15 fietsminuten bereikbaar. De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed; de nachtbus stopt voor Villa Mokum en schuin tegenover het complex bevindt zich metrostation ‘Spaklerweg’. Met enkele minuten stap je uit in het centrum van Amsterdam en ook de Bijlmer Arena, de Ikea en Schiphol zijn heel makkelijk te bereiken. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend. Dichtbij liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A1, A2 en A10).

Indeling:
Het door een interieur architect ontworpen appartement is gelegen op een hoek. De eigen entree is dan ook direct op de begane grond naast de hoofdingang.
Via de entree kom je direct in een hoog halletje. Hier merk je dat je in een sfeervol ingericht appartement terecht bent gekomen. Het gehele appartement ademt sfeer en rust uit. 

Via de entree kom je bij de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer is zeer ruim en een fijne plek voor kinderen/gasten, maar hier zou ook de master bedroom gesitueerd kunnen worden. Deze kamer ligt rustig, in een souterrain met uitzicht naar de tuin inclusief twee draai-kiep-ramen). Tevens heb je hier de beschikking over een eigen wastafel, een grote inbouwkast en de ruimte is (net als het hele huis) voorzien van vloerverwarming. Tevens bevindt zich onder de trap een behoorlijk aantal m3 aan opbergruimte!

Via de enorm hoge hal en de trap bereik je de woonkamer. Deze is tuingericht en kijkt dus mooi weg over het groen en de Amstel! De ramen bestaan uit 2 grote schuifpuien en 1 kleine; dus de tuin is een echte extensie van je woonkamer. De woonkamer kenmerkt zich door de fijne afwerking, veel inbouwkasten met degelijke pools grenen afwerking en handige oplossingen. De verhoging naar slaapkamer 2 maakt het speels en zorgt voor de beste ambiance in de woonkamer. Op deze plek is een mini bibliotheek waar je heerlijk een boek kan lezen al turend naar de Amstelzijde. De mooie houten open keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en neemt een gezellige plaats in. Het separaat toilet en de berging voor de wasmachine tref je aan in hal. 
De badkamer heeft een keurige afwerking en is voorzien van een wastafelmeubel en ligbad. 

Door de overkapping in de tuin kan je heerlijk zitten. Regen of winter, je zit altijd droog of warm. De beplanting zorgt voor privacy en geborgenheid in je eigen tuin, maar daarnaast kun je genieten van het mooie Amstelzicht. 

Het complex beschikt tevens over een externe berging en een eigen open parkeerplaats waar zelfs ruimte voor 1 of 2 fietsen is.

Bijzonderheden:
– Geweldige ligging in het Amstelkwartier
– Woonoppervlakte van circa 95m2
– Om de hoek van Amstel
– Indoor parkeerplaats
– Separate berging van circa 6m2
– externe meterkast voor electra, water en internetconnectie in hoofdgebouw 
– Servicekosten VVE : ca. 251,67 euro per maand
– Eigen tuin (deels betegeld, deels gras en begroeid, de buitenheg (groen en hout)  is onder beheer van de VVE)
– Bouwjaar 2016
– Duurzaam ontwerp (WTW: warmte terugwin installatie i.c.m. elektrische warmtepomp boiler)
– Glas : HR++
– EPC waarde : 0,18
– 2 ethernet aansluitingen (en 1 reservepunt) voor glasvezel (KPN Max 1Gbs)
– zonnepanelen op gemeenschappelijk dak voor algeheel nut 
– Vloerverwarming (vloerverwarming/vloerkoeling circa 30 euro per maand, gebaseerd op jaarbasis, vanuit VVE)
– Station Amstel en metrostation Spaklerweg praktisch voor de deur
– Voorzieningen als een supermarkt, restaurant, cafe’s en recreatie in de directe omgeving
– Jaarlijkse erfpachtbetaling van 1958,34 euro per jaar
– Meerjaren onderhoudsplan aanwezig : ja
– VVE Reservefonds
– Oplevering in overleg
– Gedetailleerde 2D en 3D documenten zijn aanwezig

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

***ENGLISCH***

Would you like to live in a great location in an UNIQUE corner apartment with your own garden and playful basement? in your own apartment around the corner from the Amstel? Here you can! We offer a versatile apartment on the ground floor of almost 100 m2! And there is more, the finish and atmosphere in the house is of a high standard. The open parking space in the parking garage and the external storage room complete the picture.

A perfect location for living and relaxing!

Location:
The Amstelbeststraat is located in Amsterdam East, in the Amstelkwartier, where a lot of new apartments have been realized. There are several restaurants in the neighborhood (Thuis aan de Amstel, L’Osteria, George Marina) and gyms. The Amstel is nearby where you can enjoy leisure activities in the park and marina. But you can also cycle out of the city in just 5 minutes in the direction of Ouderkerk aan de Amstel! On the other side of the Amstel is the Rivierenbuurt, including the Martin Luther King park where the Parade is held annually and the cozy Rijnstraat with shops, boutiques, restaurants and cafes. The city center of Amsterdam can be reached within 15 minutes by bike. The public transport facilities are good; the night bus stops in front of Villa Mokum and diagonally opposite the complex is metro station ‘Spaklerweg’. You can reach the center of Amsterdam in just a few minutes and the Bijlmer Arena, Ikea and Schiphol are also very easy to reach. The accessibility by car is also excellent. The roads with connections to the ring road (A1, A2 and A10) are close by.

Layout:
The apartment –which is designed by an interior architect– is located at a corner. The private entrance is therefore directly on the ground floor next to the main entrance. Through the entrance you will come directly into the high hall. Here you will notice that you have arrived in an attractively designed apartment. The entire apartment exudes atmosphere and tranquility. Ensuring to keep the apartment as light as possible.

Through the entrance you reach the first bedroom. This bedroom is a nice place for children/guests but can also be the master bedroom, for it’s a big and quiet space. The bedroom (includes floor heating) lies into a basement with a view to the garden, accessible through a 2-way rotatable window. You also have your own sink and built-in cupboard. There is also a considerable amount of storage space under the stairs!

You reach the living room via the hall and the stairs. This is garden-oriented and therefore looks beautiful over the green! The windows consist of 2 large sliding doors and 1 small one; so the garden is a real extension of your living room. The living room is characterized by the fine finish, many built-in wardrobes with a solid polish pine finish and handy solutions. The elevation to bedroom no.2 makes it playful and provides the best ambiance in the living room. In addition, here’s a mini library where you can read a book while gazing at the Amstel side. The beautiful wooden open kitchen is equipped with all conceivable built-in appliances and occupies a cozy place. The separate toilet and storage room for the washing machine can be found in the hall.
The bathroom has a neat finish and is equipped with a washbasin and bath.
You can sit comfortably under the roof in the garden. Rain or winter, you always sit dry or warm. You can catch a view of the Amstel from the garden. But the plants will insure your privacy too.

The complex has an external storage room and a private open parking space where there is even space for 1 or 2 bicycles.

Properties:
– Great location in the Amstelkwartier
– Living area of aprox. 95m2 
– Around the corner at the Amstel
– Indoor parking space
– Separate storage room of approx. 6m2
– External electronic box in main building power, water, internet connection
– Service costs (owners Association) approx. 251.67 euros per month
– Garden with Amstel view of aprox. 65m2 (13 x 5)
– Own garden (partly tiled, partly grass or plants), the hedge (green + wood) is in maintenance by the owners Association
– Year of construction 2016
– Sustainable design (WTW: heat recovery installation in combination with an electronic heat pump boiler)
– Glass : HR++ qualification
– EPC value : 0,18
– solar panels for communal use
– Ethernet connections at 2 places for fiber internet and one reserve location (KPN max 1 Gbps)
– Underfloor heating  (underfloor heating/cooling approx. 30 euros per month based on a year average, via owners Association)
– Amstel station (major public rail station) and Spaklerweg metro station in front of the door
– Facilities such as a supermarket, restaurant, cafes and recreation are nearby
– Annual ground lease payment of 1958.34 euros per year
– Multi-year maintenance plan : yes
– Reserve fund : owners association 
– Delivery in consultation
– Detailed 2D and 3D models are available 

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you and/or your real estate agent to contact us if you are interested in one of our properties. We are not responsible for the content of the linked websites.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 850.000,- k.k.

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Soort appartementBenedenwoning
 • Bouwjaar2016
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

Indeling

 • Woonoppervlakte98 m2
 • Inhoud361 m3
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal badkamers1
 • Aantal woonlagen2

Energie

 • VerwarmingVloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
 • WarmwaterElektrische boiler eigendom, Stadsverwarming
 • IsolatieVolledig geïsoleerd
 • CombiketelNee

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte65 m2
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Bergruimte

 • Schuur / BergingBox
 • Totaal aantal1

Parkeergelegenheid

 • Parkeer faciliteitenParkeergarage
 • GarageParkeerkelder

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • Mechanische ventilatie Ja
 • Tv kabel Ja