fbpx
Home > Woningen >

Eerste Van Swindenstraat 185, Amsterdam

Eerste Van Swindenstraat 185

1093 GB, Amsterdam

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Korte omschrijving

RUIM EN LICHT APARTEMENT OP BOVENSTE VERDIEPING MIDDEN IN STEDELIJKE BUZZ VAN AMSTERDAM-OOST. ++++ENGLISH TEXT BELOW++++ INDELING Begane grond: Gemeenschappelijke entree, lift of trap naar vierde (tevens de bovenste) verdieping. Entree appartement, hal, met handige kast, toilet met fontein, ruime woonkamer (6,5 x 6.5) aan de voorzijde met een open keuken en toegang naar zonnig balkon aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven, en separate koelkast. Er zijn drie goed bemeten slaapkamers, één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad/douchecombinatie, een wastafel en wasmachine aansluiting. In de hal is een berging met CV mechanische ventilatiebox en aansluitingen voor wasmachine- en droger. Het balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk en gelegen op het zuid-oosten. De bouwkwaliteit is uitstekend, burengerucht bestaat hier niet. Het platte dak is via een steektrap bereikbaar en wordt informeel gebruikt. Een aanvraag voor ...

Kenmerken

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 595.000,- k.k.
 • Soort objectAppartement
 • Soort appartementBovenwoning
 • Bouwjaar1997
 • BouwvormBestaande bouw

Omschrijving

RUIM EN LICHT APARTEMENT OP BOVENSTE VERDIEPING MIDDEN IN STEDELIJKE BUZZ VAN AMSTERDAM-OOST.

++++ENGLISH TEXT BELOW++++

INDELING
Begane grond: Gemeenschappelijke entree, lift of trap naar vierde (tevens de bovenste) verdieping. Entree appartement, hal, met handige kast, toilet met fontein, ruime woonkamer (6,5 x 6.5) aan de voorzijde met een open keuken en toegang naar zonnig balkon aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven, en separate koelkast. Er zijn drie goed bemeten slaapkamers, één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad/douchecombinatie, een wastafel en wasmachine aansluiting. In de hal is een berging met CV mechanische ventilatiebox en aansluitingen voor wasmachine- en droger. Het balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk en gelegen op het zuid-oosten. De bouwkwaliteit is uitstekend, burengerucht bestaat hier niet. Het platte dak is via een steektrap bereikbaar en wordt informeel gebruikt. Een aanvraag voor een opbouw is ingediend bij het stadsdeel en gemeld bij de VVE.

DE LIGGING
De Eerste van Swindenstraat is centraal gelegen in stadsdeel Oost, om de hoek van de Dappermarkt en nabij het openbaar vervoer, de Hogeschool en universiteit. Er zijn veel leuke restaurants en cafés in de buurt, zoals Bar Botanique, veel cafes en restaurants aan de linnaeusstraat en dapperstraat, en nog meer in de javastraat, en ook nog de ongeevenaarde biertuinen van het nieuwe diep en Brouwerij ’t IJ. Maar in de nabijheid van woning zijn geen terrassen.

Vrijwel nergens zijn er zoveel verschillende supermarkten (AH, Ekoplaza en Lidl, indische, surinaamse, turkse en marrokaanse) en kan je ook op de altijd gezellige Dappermarkt terecht. Veel winkeltjes zijn kleinschalig en bijzonder, de meeste behoren niet tot een één-pot-nat winkelketen. De Dappermarkt is één van de beste en meest populaire markten van Amsterdam. Voor recreatie ben je in deze buurt ook aan het juiste adres, zo bevinden zich op steenworp afstand het Oosterpark, met mooie kindvriendelijke speelplaatsen, Tropenmuseum, Artis, twee bioscopen op wandelafstand, en vele fraaie wandelmogelijkheden zoals langs de singelgracht en het oostelijk havengebied. Ook de stadsrand is niet ver. In 15 minuten fietsen sta je in waterland en het prachtige flevopark, de verborgen parel van de stad, is dichtbij.

De verbinding met het openbaar vervoer is erg goed, vanaf de Dapperstraat ben je binnen enkele minuten met de tram in het centrum en vanaf Muiderpoortstation heb je een goede treinverbinding. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ring en de uitvalswegen. In deze buurt is altijd parkeerruimte. Maar voor het centrum is de fiets ideaal. Dan sta je binnen 10 minuten in het stadscentrum van Amsterdam én de fietspaden zijn niét overvol aan deze kant van de stad. De gemiddelde wachttijd voor een parkeervergunning bedraagt circa 4 maanden.

De Eerste Van Swindenstraat heeft inmiddels grotendeels een gloednieuwe inrichting met eenrichtingsverkeer, brede stoepen en nieuwe bomen en bloembakken gekregen: Er is een zee van ruimte en veel overzicht. De stedelijke alure neemt toe, er is ruimte voor ontmoeting en dat zonder veel toeristen.

VVE
De VVE wordt professioneel beheerd door Munnik VVE Beheer. De VVE is actief, gezond en er is een meerjarenonderhoudsplan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 211,57

ERFPACHT
De woning staat op gemeentelijke erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt tot en met 15 december 2044 en is afgekocht; Vanaf 16 december 2044 is de canon vastgezet.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 89 m2 (NEN 2580 ingemeten met bijbehorend meetrapport en plattegrond);
– Energielabel B;
– Afgekochte erfpacht tm 15 december 2044; daarna canon eeuwigdurend vastgezet.
– 3 slaapkamers;
– Zonnig balkon (Z-O)
– vrijwel private galerij, gedeeld met 4 buren, die tot zonsondergang de westerzon ontvangt.
– Separate berging in de onderbouw;
– Lift;
– Geen bovenburen;
– Verwarming en warmwater middels CV ketel bouwjaar 2008
– Geheel voorzien van dubbel glas;
– Houten vloer (2023);
– Gemeenschappelijke fietsenberging;
– Bouwjaar 1997;
– Actieve en gezonde VVE met dekkende reserveringen voor onderhoud en inkomsten uit zonnepanelen.
– Beheer door Munnik VVE Beheer
– Oplevering in overleg, kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

=========================================

SPACIOUS AND BRIGHT APARTMENT ON TOP FLOOR IN THE MIDDLE OF URBAN BUZZ OF AMSTERDAM-OOST.

LAYOUT
First floor: Communal entrance, elevator or stairs to fourth (also top) floor. Entrance apartment, hall, toilet with fountain, spacious living room (6.5 x 6.5) at the front with an open kitchen and access to sunny balcony at the front. The kitchen is equipped with a 4-burner gas stove, hood, combination oven, and separate refrigerator. There are three well-sized bedrooms, one at the front and two at the rear. The bathroom has a bathtub/shower combination, a sink and washing machine connection. In the hall is a storage room with CV mechanical ventilation box and connections for washer and dryer. The balcony is accessible from the living room and located on the south-east. The building quality is excellent, neighborly noise does not exist here. The flat roof is accessible via a staircase and is used informally. An application for a superstructure has been submitted to the district and reported to the VVE.

THE LOCATION
The Eerste van Swindenstraat is centrally located in district Oost, around the corner from the Dappermarkt and near public transport, the Hogeschool and university. There are many nice restaurants and cafes in the neighborhood, such as Bar Botanique, many cafes and restaurants on linnaeusstraat and dapperstraat, and more in javastraat, as well as the unparalleled beer gardens of the new deep and Brouwerij ’t IJ. But there are no terraces in the vicinity of home.

Almost nowhere are there so many different supermarkets (AH, Ekoplaza and Lidl, Indian, Surinamese, Turkish and Moroccan) and you can also visit the always lively Dappermarkt. Many stores are small-scale and special, most of them not belonging to a one-pot chain of stores. The Dappermarkt is one of the best and most popular markets in Amsterdam. For recreation, this neighborhood is also the right place to be, for example, just steps away are the Oosterpark, with beautiful child-friendly playgrounds, Tropenmuseum, Artis, two cinemas within walking distance, and many beautiful walking opportunities such as along the singelgracht and the eastern harbor area. The city outskirts are not far either. In 15 minutes cycling you are in waterland and the beautiful flevopark, the hidden pearl of the city, is close by.

The connection with public transport is very good, from the Dapperstraat you are within minutes by streetcar in the center and from Muiderpoort station you have a good train connection. By car you are within minutes on the ring road and the arterial roads. In this neighborhood there is always parking space. But for the center, the bike is ideal. Then you are within 10 minutes in the center of Amsterdam and the bike lanes are not crowded on this side of town. The average waiting time for a parking permit is about 4 months.

The Eerste Van Swindenstraat has largely been redesigned with one-way traffic, wide sidewalks and new trees and flower boxes: there is a lot of space and a good overview. The urban allure increases, there is room for meeting and that without many tourists.

VVE
The VVE is professionally managed by Munnik VVE Beheer. The VVE is active, healthy and there is a multi-year maintenance plan. The monthly service costs are € 211,57

GROUND LEASE
The property stands on municipal long leasehold land. The current period runs until December 15, 2044 and is redeemed; From December 16, 2044 the canon is fixed.

PARTICULARS
– Living area 89 m2 (NEN 2580 measured with accompanying measurement report and floor plan);
– Energy label B;
– Afgekochte erfpacht tm December 15, 2044, then canon perpetual fixed.
– 3 bedrooms;
– Sunny balcony (South-East)
– Almost private gallery, shared with 4 neighbors, receiving western sun until sunset.
– Separate storage room in the basement;
– Elevator;
– No upstairs neighbors;
– Heating and hot water by central heating boiler built in 2008;
– Fully double glazed;
– Wooden floor (2023);
– Shared bicycle storage;
– Built in 1997;
– Active and healthy VVE with covering reserves for maintenance and income from solar panels.
– Management by Munnik VVE Management
– Delivery in consultation, can be quick

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) based on data provided by the seller (and/or third parties). We do not guarantee its accuracy or completeness. We advise you and/or your broker to contact us if you are interested in one of our homes. We are not responsible for the content of linked websites.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 595.000,- k.k.

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Soort appartementBovenwoning
 • Bouwjaar1997
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenVrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte89 m2
 • Inhoud294 m3
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal badkamers1
 • Aantal woonlagen4

Energie

 • VerwarmingCV ketel
 • C.V.-KetelVaillant
 • Bouwjaar C.V.-Ketel2008
 • WarmwaterCV ketel
 • IsolatieDakisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
 • CombiketelJa
 • BrandstofGas
 • EigendomEigendom

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Bergruimte

 • Schuur / BergingBox
 • VoorzieningenVoorzien van elektra
 • Totaal aantal1

Parkeergelegenheid

 • Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeervergunningen
 • GarageGeen garage

Dak

 • Soort dakPlat dak
 • Materiaal dakBitumineuze Dakbedekking

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • Mechanische ventilatie Ja
 • Tv kabel Ja
 • Lift Ja