fbpx
Home > Woningen >

Laagte Kadijk 17A, Amsterdam

Laagte Kadijk 17A

1018 BB, Amsterdam

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.

Korte omschrijving

Wij bieden u met vol enthousiasme aan deze oase van rust, omringd door groen en toch in de stad! Dat is kenmerkend voor deze benedenwoning op EIGEN GROND aan de Laagte Kadijk. WELKOM! +++++ENGLISH TEXT BELOW++++++ Het complex: Het appartementencomplex is onder architectuur gebouwd ( Jaap Dijkman, een van zijn ontwerpen is het NRC gebouw). De stijl van deze architect is terug te zien in de kenmerkende elementen staal, hout en beton; de stalen kolommen entree, de deuren en ramen, het beton, het is erg bijzonder te noemen. Een eye catcher in de straat! De woning: De begane grond woning van 90 m2 staat op EIGEN GROND en heeft een “cosy” terrasje aan de achterzijde en aan de voorzijde een heerlijk terras op het zuiden aan een brede stoep met zicht op een fraaie geveltuin. Verder biedt het appartement u een luxe keuken, een woonkamer, een royale slaapkamer, een werkkamer en een ...

Kenmerken

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 695.000,- k.k.
 • Soort objectAppartement
 • Soort appartementBenedenwoning
 • Bouwjaar1997
 • BouwvormBestaande bouw

Omschrijving

Wij bieden u met vol enthousiasme aan deze oase van rust, omringd door groen en toch in de stad! Dat is kenmerkend voor deze benedenwoning op EIGEN GROND aan de Laagte Kadijk. WELKOM!

+++++ENGLISH TEXT BELOW++++++

Het complex:
Het appartementencomplex is onder architectuur gebouwd ( Jaap Dijkman, een van zijn ontwerpen is het NRC gebouw). De stijl van deze architect is terug te zien in de kenmerkende elementen staal, hout en beton; de stalen kolommen entree, de deuren en ramen, het beton, het is erg bijzonder te noemen. Een eye catcher in de straat!

De woning:
De begane grond woning van 90 m2 staat op EIGEN GROND en heeft een “cosy” terrasje aan de achterzijde en aan de voorzijde een heerlijk terras op het zuiden aan een brede stoep met zicht op een fraaie geveltuin. Verder biedt het appartement u een luxe keuken, een woonkamer, een royale slaapkamer, een werkkamer en een luxe badkamer

Indeling:
Entree, via het gemeenschappelijke trappenhuis, hal, garderoberuimte, separaat luxe toilet met fontein en bergkast voorzien van CV ketel en mechanische ventilatiebox.

De royale woonkeuken met de luxe open keuken is voorzien van een kookeiland en een complete apparatenwand. De keuken en woonkamer worden gescheiden door een room divider welke is voorzien van televisie aansluitingen en mogelijkheid voor het plaatsen van een bio ethanol of elektrische haard.

Een fijne ruimte dat is de woonkamer met openslaande deuren naar het gezellige terrasje aan de achterzijde en biedt ook toegang tot de bad- en slaapkamer.

Luxe! Dat straalt deze badkamer ui welke voorzien is van vloerverwarming, inbouwkranen, een ruime inloopdouche met regen- en separate handdouche, dubbele design wastafelmeubel en wasmachine opstelplaats.

De slaapkamer welke eveneens te bereiken is via de woonkamer geeft toegang tot een werk(slaap)kamer van ca 9m2. Deze ruimte is thans in gebruik als inloopkast.

Buitenruimte:
Naast het terrasje aan de achterzijde van de woning is het ook heerlijk toeven op het terras op de rustige stoep aan de voorzijde, ligging zuid, welke door prachtig groen wordt afgescheiden van de eenrichtingsstraat.

Locatie:
Een goed verstopt stukje binnenstad tussen de Plantagebuurt en het Scheepvaartmuseum waar de monumenten en moderne architectuur elkaar op een sfeervolle wijze afwisselen. Achter het Entrepotdok met de karakteristieke pakhuizen en omringd door water is de ligging op het Kadijkseiland uniek; midden in de stad, maar toch rustig en groen. Er liggen geveltuintjes en er staan bomen langs het lage muurtje, dat de brede stoep van ongeveer acht meter van de straat scheidt. De vele plantenbakken en de geveltuintjes worden door de buurtbewoners verzorgd.

Omgeving:
Rondje Artis, lekker zwemmen vanaf het Entrepotdok, genieten van een ijsje bij het IJscuypje, een film doen bij Kriterion, koffie op terras bij Koosje of Bloem, lunchen bij hot spot Bakers en Roasters of bij de Plantage, bordje Indisch bij Cafe Kadijksplein of een pizza bij Pizzeria Sotto. En vergeet vooral het Marineterrein niet voor een gezellig ongedwongen dagje uit. Dit is een buurtje om verliefd op te worden!
Je woont hier in het centrum met tegelijkertijd de rust en ruimte van buiten. Kinderopvang, basis- en voortgezet onderwijs op een steenworp afstand. Het Waterlooplein ligt op korte loopafstand. Goede bereikbaarheid met de auto maar ook het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd. Centraal Station op 10 minuten fietsen, metro station Weesperplein 3 minuten. Tram 14 om de hoek op de Plantage Middenlaan.

Parkeren:
Betaald parkeren en voor vergunninghouders in de straat. Parkeervergunning € 562 per jaar en geen wachtlijst.

Bijzonderheden:
– EIGEN GROND;
– Extra slaapkamer eenvoudig te realiseren; zie Artist Impressions;
– Werkkamer thans in gebruik als inloopkast;
– Complex uit 1997;
– Appartement geheel gerenoveerd in 2017;
– Gietvloer in gehele woning;

– Luxe Italiaanse design keuken merk Snaidero met kookeiland en hoogwaardige
apparatuur o.a. ATAG 5 pits gasfornuis met wokbrander, Bosch hete lucht oven met
pyrolyse functie, Bosch koelvriescombinatie met separate vriesladen, Siemens
vaatwasser, Falmec Twister afzuigkap met ionisatie systeem en een wijnklimaatkast
met 2 zones van het merk Dunavox;

– Luxe badkamer met vloerverwarming, Italiaanse design inbouwkranen (geborsteld
RVS, merk Quadro) en design wastafelmeubel (merk Dica);

– CV combiketel Remeha Tzerra Ace 39c CW5; december 2020;
– Mechanische ventilatie box met nieuwe ventielen van 2017;
– Wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk;

Wat u verder moet weten
-Actieve gezonde VVE;
-Servicekosten euro 135,– per maand;
-Meerjarenonderhoudsplan aanwezig;
-Energielabel A
-Aanvaarding in goed overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

==============================================

We offer you with enthusiasm this oasis of calm, surrounded by greenery and yet in the city! That is typical of this ground floor apartment on OWN GROUND (NO LAND LEASE) at the Laagte Kadijk. WELCOME!

The complex:
The apartment complex is built under architecture (Jaap Dijkman, one of his designs is the NRC building). The style of this architect is reflected in the distinctive elements of steel, wood and concrete; the steel columns entrance, the doors and windows, the concrete, it is very special. An eye catcher in the street!

The house:
The first floor apartment of 90 m2 is on PRIVATE GROUND and has a “cosy” terrace at the rear and at the front a lovely terrace facing south on a wide sidewalk overlooking a beautiful facade garden. Furthermore, the apartment offers a luxury kitchen, a living room, a spacious bedroom, a study and a luxury bathroom

Layout:
Entrance, through the common staircase, hall, wardrobe space, separate luxury toilet with fountain and storage cupboard with boiler and mechanical ventilation box.

The spacious kitchen with luxury open kitchen is equipped with a cooking island and a complete wall of appliances. The kitchen and living room are separated by a room divider which is equipped with television connections and possibility for placing a bio ethanol or electric fireplace.

A nice space that is the living room with doors to the cozy terrace at the rear and also provides access to the bathroom and bedroom.

Luxury! That radiates this bathroom which is equipped with underfloor heating, fitted taps, a spacious walk-in shower with rain and separate hand shower, double designer sink and washing machine.

The bedroom which is also accessible from the living room gives access to a WORK (bed-) room of approximately 9m2. This space is currently used as a walk-in closet.

Outside space:
Besides the terrace at the rear of the house is also lovely on the terrace on the quiet sidewalk at the front, location south, which is separated by beautiful greenery from the one-way street.

Location:
A well hidden piece of inner city between the Plantation Area and the Maritime Museum where the monuments and modern architecture alternate in an attractive way. Behind the Entrepot dock with the characteristic warehouses and surrounded by water, the location on Kadijk Island is unique; right in the city, yet quiet and green. There are façade gardens and trees along the low wall, which separates the wide sidewalk of about eight meters from the street. The many planters and the façade gardens are cared for by local residents.

Surroundings:
Take a tour of Artis, enjoy a swim from the Entrepot dock, enjoy an ice cream at the IJscuypje, go to the movies at Kriterion, have a coffee on the terrace at Koosje or Bloem, have lunch at hot spot Bakers and Roasters or at the Plantage, a plate of Indian at Cafe Kadijksplein or a pizza at Pizzeria Sotto. And don’t forget the Marineterrein for a nice casual day out. This is a neighborhood to fall in love with!
You live here in the center with the tranquility and space of the outside. Childcare, primary and secondary schools are just a stone’s throw away. The Waterloo Square is a short walk away. Good accessibility by car but also public transport is well represented. Central Station 10 minutes by bike, metro station Weesperplein 3 minutes. Streetcar 14 around the corner on the Plantage Middenlaan.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Parking:
Paid parking and for permit holders in the street. Parking permit € 562 per year and no waiting list.

Particulars:
– OWN GROUND (NO LAND LEASE);
– Extra bedroom easy to realize, see Artist Impressions;
– Work room currently used as a walk-in closet;
– Complex from 1997;
– Apartment completely renovated in 2017;
– Cast floor in entire house;

– Luxury Italian designer kitchen brand Snaidero with cooking island and high quality
equipment including ATAG 5 burner gas stove with wok burner, Bosch hot air oven with
pyrolysis function, Bosch fridge freezer with separate freezer drawers, Siemens
dishwasher, Falmec Twister extractor hood with ionization system and a wine cooler
with 2 zones of the brand Dunavox;

– Luxury bathroom with underfloor heating, Italian designer faucets (brushed stainless
Stainless steel, Quadro brand) and designer washbasin (Dica brand);

– Central heating combi boiler Remeha Tzerra Ace 39c CW5; December 2020;
– Mechanical ventilation box with new valves of 2017;
– Walls and ceilings with smooth stucco;

What else you should know
-Active and healthy community association;
-Service costs 135, – per month;
-Multi-year maintenance plan available;
-Energy label A
-Acceptance in good consultation

The non-binding information on this website is composed by us (with care) based on information from the seller (and / or third parties). We are not responsible for the accuracy or completeness. We advise you and/or your broker to contact us if you are interested in one of our homes. We are not responsible for the content of the websites referred to.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 695.000,- k.k.

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Soort appartementBenedenwoning
 • Bouwjaar1997
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan rustige weg, In centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte90 m2
 • Inhoud283 m3
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal badkamers1
 • Aantal woonlagen1

Energie

 • VerwarmingCV ketel
 • C.V.-KetelRemeha Tzerra Ace 39c CW5
 • Bouwjaar C.V.-Ketel2020
 • WarmwaterCV ketel
 • IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
 • CombiketelJa
 • BrandstofGas
 • EigendomEigendom

Buitenruimte

 • TuinPatio atrium
 • HoofdtuinPatio atrium
 • Oppervlakte6 m2
 • Ligging hoofdtuinNoordoost
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeervergunningen
 • GarageGeen garage

Dak

 • Soort dakPlat dak
 • Materiaal dakBitumineuze Dakbedekking

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • Mechanische ventilatie Ja
 • Tv kabel Ja