fbpx
Home > Woningen >

Hartschelp 24, Diemen

Hartschelp 24

1112 DC, Diemen

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Korte omschrijving

Wat is dit een geweldige kans, nu te koop, een prachtig gelegen en keurig afwerkte eengezinswoning te Diemen! Een lichte en ruime vijf kamer eengezinswoning met een heerlijke achtertuin, riante woonkamer, moderne badkamer en met een eigen parkeerplaats in de voortuin. Schitterend afgewerkt en gelegen in de kindvriendelijke én groene wijk en dat op een steenworp afstand van Amsterdam! *** ENGLISH TRANSLATION BELOW *** De woning is in 2017 gerenoveerd en onder andere voorzien van nieuw stuc- en schilderwerk, nieuwe vloeren, nieuwe schuttingen en nieuwe CV ketel. Tevens is de badkamer compleet verbouwd en voorzien van een ligbad en vloerverwarming in 2019! Kortom, een heerlijke ruime eengezinswoning welke uitermate geschikt is voor een gezin met kinderen! Zo zijn alle stopcontacten op de begane grond en de eerste verdieping reeds voorzien van kinderbeveiliging. Wij laten je de woning graag persoonlijk zien, neem contact op voor een bezichtiging! INDELING Begane grond: Je komt de woning binnen ...

Kenmerken

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 595.000,- k.k.
 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1982
 • BouwvormBestaande bouw

Omschrijving

Wat is dit een geweldige kans, nu te koop, een prachtig gelegen en keurig afwerkte eengezinswoning te Diemen! Een lichte en ruime vijf kamer eengezinswoning met een heerlijke achtertuin, riante woonkamer, moderne badkamer en met een eigen parkeerplaats in de voortuin. Schitterend afgewerkt en gelegen in de kindvriendelijke én groene wijk en dat op een steenworp afstand van Amsterdam!

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

De woning is in 2017 gerenoveerd en onder andere voorzien van nieuw stuc- en schilderwerk, nieuwe vloeren, nieuwe schuttingen en nieuwe CV ketel. Tevens is de badkamer compleet verbouwd en voorzien van een ligbad en vloerverwarming in 2019! Kortom, een heerlijke ruime eengezinswoning welke uitermate geschikt is voor een gezin met kinderen! Zo zijn alle stopcontacten op de begane grond en de eerste verdieping reeds voorzien van kinderbeveiliging.

Wij laten je de woning graag persoonlijk zien, neem contact op voor een bezichtiging!

INDELING

Begane grond:
Je komt de woning binnen middels een ruime hal die toegang biedt tot de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Aansluitend kom je in de ruime woonkamer waar het licht naar binnen valt door de grote raampartijen. Aan de voorzijde de L-vormige keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur. Er ligt een mooie lamel-parket vloer door de gehele woonkamer en uiteraard heeft u vanuit hier zicht op de verzorgde achtertuin. Deze is gunstig gelegen op het Noordwesten en doordat de tuin relatief diep is kun je vanaf de ochtend tot in de avond van de zon genieten. 

Eerste verdieping:
Via de overloop heb je toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde liggen twee slaapkamers welke voorzien zijn van rolluiken en knieschotten. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde. De badkamer is in 2019 geheel vernieuwd en voorzien van een mooi wastafelmeubel, een zwevend toilet, een radiator, een heerlijk ligbad en een douchecabine.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap kom je op de zolder verdieping. De zolder is vanwege de dakkapellen een ideale ruimte om zelf in te delen! Het betreft nu een grote slaapkamer met veel lichtinval maar uiteraard kun je met deze ruimte alle kanten op. Tevens bevindt zich op de zolder de wasmachine aansluiting, de CV ketel en de mechanische ventilatiebox.

Tuin:
De achtertuin ligt aan een vrije zone met rust en ruimte. Direct achter de tuin loopt er namelijk een heerlijk schelpenpad waar je rustig kan wandelen. Hier vind je ruimte, rust en vrijheid! De tuin is gunstig gelegen op het Noordwesten en doordat de tuin relatief diep is kun je vanaf de ochtend tot in de avond van de zon genieten. De woning beschikt tevens over een voortuin met eigen parkeerplaats en een aangebouwde stenen berging.

OMGEVING

De woning ligt op een bijzondere plek midden in de randstad, waar je heerlijk kunt wandelen in het Diemerbos, een grote verscheidenheid hebt aan sportfaciliteiten, maar je bent ook zo met de fiets, tram, trein, bus of metro in hartje centrum van Amsterdam.

De wijk Schelpenhoek kenmerkt zich door het groen, de gezellige wandelpaadjes en de goede voorzieningen. De locatie is ideaal voor gezinnen met basisscholen in de directe omgeving evenals het wethouder Sportcentrum FB Duran met een overdekt zwembad. Winkelcentrum Kruidenhof ligt op slechts enkele minuten loopafstand en biedt een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen met onder andere een Jumbo supermarkt. Voor grote winkels en gezellige terrassen is het moderne winkelcentrum Diemerplein in Diemen-Centrum binnen 3 minuten fietsen bereikbaar. Tram 19 naar Sloterdijk en het Centrum van Amsterdam ligt op 5 minuten lopen en het treinstation Diemen-Zuid ligt op 8 minuten lopen. Met de auto ben je binnen no-time op de ring A10 Amsterdam.

Deze eengezinswoning, gelegen op eigen grond, ligt in een zeer kindvriendelijke buurt aan een autoluwe weg waar de kinderen veilig voor de deur kunnen spelen. Ook is er prachtige natuurspeeltuin in de directe omgeving! Aan het einde van deze weg zijn er parkeerhavens waar bezoekers kunnen parkeren met blauwe zone.

BIJZONDERHEDEN

– Geweldige ligging in veelzijdig Diemen, op steenworp afstand van Amsterdam
– Vier slaapkamers!
– Voorzien van dubbele beglazing
– Voorzien van dakkapellen
– Eigen grond!
– Eigen parkeergelegenheid
– Vrij uitzicht aan de voorzijde
– Riante en onderhoudsvrije tuin
– Gunstige ligging nabij winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer
– Kindvriendelijke én groene wijk
– Twee slaapkamers op de eerste verdieping vv rolluiken en knieschotten
– In 2019 is de badkamer vernieuwd en in 2021 zijn er kunststof kozijnen geplaatst
– In 2017 is de woning gerenoveerd en voorzien van nieuw stucwerk, nieuwe vloeren, nieuw schilderwerk, nieuwe CV ketel en nieuwe schuttingen

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

— ENGLISH TRANSLATION —

What a great opportunity, now for sale, a beautifully located and neatly finished family home in Diemen! A bright and spacious five bedroom family home with a lovely backyard, spacious living room, modern bathroom and private parking in the front yard. Superbly finished and located in the child friendly and green area and a stone’s throw from Amsterdam!

The house has been renovated in 2017 and equipped with new stucco and painting, new floors, new fences and new boiler. Also, the bathroom has been completely renovated and equipped with a bathtub and underfloor heating in 2019! In short, a lovely spacious family home which is ideal for a family with children! For example, all outlets on the first floor and second floor are already equipped with child protection.

We let you see the house in person, please contact us for a viewing!

LISTENING

First floor:
You enter the house through a spacious hallway which provides access to the meter cupboard, toilet and stairs to the second floor. Then you come into the spacious living room where the light falls through the large windows. At the front the L-shaped kitchen which is equipped with appliances. There is a beautiful parquet floor throughout the living room and of course you have a view from here on the manicured backyard. This is conveniently located on the northwest and because the garden is relatively deep you can enjoy the sun from morning until evening. 

Second floor:
Through the landing you have access to three spacious bedrooms and bathroom. At the rear are two bedrooms which are equipped with shutters and knieschotten. The third bedroom is located at the front. The bathroom was completely renovated in 2019 and equipped with a beautiful washbasin, a floating toilet, a radiator, a lovely bathtub and a shower.

Second floor:
Through the staircase you come to the attic floor. The attic is because of the dormer windows an ideal space to themselves to share! It is now a large bedroom with lots of light but of course you can use this space in all directions. Also located in the attic is the washing machine connection, boiler and mechanical ventilation box.

Garden:
The backyard is located on a free zone with peace and quiet. Directly behind the garden there is a lovely shell path where you can walk. Here you will find space, tranquility and freedom! The garden is conveniently located on the northwest and because the garden is relatively deep you can enjoy the sun from morning until evening. The house also has a front garden with private parking and an attached stone shed.

ENVIRONMENT

The house is in a special place in the middle of the Randstad, where you can walk in the Diemerbos, have a wide variety of sports facilities, but you’re also by bike, streetcar, train, bus or metro in the heart of Amsterdam.

The neighborhood Schelpenhoek is characterized by its greenery, pleasant walkways and good facilities. The location is ideal for families with elementary school in the immediate vicinity as well as the aldermanic sports center FB Duran with an indoor pool. Shopping center Kruidenhof is just a few minutes walk away and offers a wide range of stores for daily shopping including a Jumbo supermarket. For large stores and cozy terraces, the modern shopping center Diemerplein in Diemen-Centre is within 3 minutes cycling distance. Streetcar 19 to Sloterdijk and the center of Amsterdam is a 5-minute walk away and the Diemen-Zuid train station is an 8-minute walk away. By car you are within no time on the A10 Amsterdam ring road.

This family home, situated on private land, is located in a very child friendly neighborhood on a low traffic road where children can play safely in front of the door. There is also a beautiful natural playground in the immediate vicinity! At the end of this road, there are parking bays where visitors can park in the blue zone.

PARTICULARS

– Great location in versatile Diemen, just steps away from Amsterdam
– Four bedrooms!
– Equipped with double glazing
– Equipped with dormers
– No groundlease!
– Private parking
– Free view on the front
– Spacious and maintenance free garden
– Conveniently located near stores, highways and public transport
– Child friendly and green neighborhood
– Two bedrooms on the second floor with shutters and modesty panels
– In 2019 the bathroom was renewed and in 2021 plastic window frames were installed
– In 2017 the house was renovated and equipped with new stucco, new floors, new painting, new boiler and new fences

The non-binding information shown on this website is composed by us (with care) based on information from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the accuracy or completeness thereof. We advise you and/or your broker to contact us if you are interested in one of our homes. We are not responsible for the content of the websites referred to.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 595.000,- k.k.

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1982
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

Indeling

 • Woonoppervlakte112 m2
 • Perceeloppervlakte127 m2
 • Inhoud276 m3
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal badkamers1

Energie

 • VerwarmingCV ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel2017
 • WarmwaterCV ketel
 • IsolatieDubbelglas
 • CombiketelNee
 • EigendomEigendom

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, Voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte45 m2
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Bergruimte

 • Schuur / BergingAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van elektra
 • Totaal aantal1

Parkeergelegenheid

 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein
 • ToelichtingParkeren voor de deur, eigen terrein
 • GarageParkeerplaats

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • Mechanische ventilatie Ja